KELLA Szakmai Képzések Kft.

Vállalkozásunk lakossági és vállalati szektor számára szervez gépkezelői (targoncavezető, emelőgépkezelő, földmunkagép-, rakodógép-, szállítógép- és egyéb gépkezelői) tanfolyamokat, valamint egyéb szakmai/vállalati (munkavédelmi képviselők, robbanásveszélyes területen dolgozók, forrasztók) képzéseket.

Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra, a különféle trükkök, tippek bemutatására, melyek a mindennapi munka során nagy hasznára válhatnak a képzéseken résztvevők számára.

A „KELLA Szakmai Képzések Kft.” 2011-ben alakult, de múltja ennél korábbra nyúlik, hiszen az 1997-ben alapított „KELLA Kft.” ügyfélkörét és feladatait vette át 2012 második felétől – többségében családi tulajdonban maradva.

Célunk, hogy stabil működést és munkahelyet biztosítsunk munkatársainknak, oktatóinknak, minőségi képzést a minket választóknak, s hogy a családi vállalkozás formáját és értékrendjét megőrizzük.

gépkezelő jogosítvány, targoncavezető, emelőgépkezelő, földmunkagépkezelő, rakodógépkezelő, szállítógépkezelő tanfolyam, Jászberény
0
+
év tapasztalat
0
+
képzés évente
0
+
résztvevő évente
0
%
sikeres vizsga

Miért minket válasszon?

Magas színvonal

Biztosítjuk a képzésekhez szükséges személyi és tárgyi feltételeket, folyamatosan felügyeljük a képzési folyamatot, a résztvevőkkel személyes kapcsolatokat alakítunk ki és a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük képzéseinket.

Gyakorlatias oktatás

Elkötelezettek vagyunk a gyakorlati tapasztalat átadása iránt. Oktatóink valamennyien gyakorlati szakemberek, legtöbben már ezernél több elméleti és gyakorlati oktatásában vett részt. Örömmel megosztják a szakma minden csínját-bínját.

Rugalmas hozzáállás

Munkatársaink örömmel segítenek, ha bármiben segítségre van szüksége. Hallgatóinknak kamatmentes részletfizetési lehetőséget, vállalati partnereinknek létszámtól függően egyedi kedvezményeket biztosítunk.

A KELLA KÉPEKBEN