KELLA Szakmai Képzések Kft. | Felnőttképzési engedélyszám: E-001229/2015 | Adószám: 23712898-2-43

Cégünkről

Bemutatkozás

Vállalkozásunk lakossági és vállalati szektor számára szervez szakmai képzéseket. Jellemzően munkakör betöltéséhez szükséges OKJ-s szakképesítések megszerzéséhez kínáljuk segítségünket, vállalkozások számára egyéb, nem OKJ-s szakmai továbbképzést is kínálunk, illetve folytatunk. 2013-as és 2014-es árbevételünk alapján stabilan a képző intézmények „középmezőnyébe” tartozunk.

Árbevételünk döntő többségében „targoncavezetői” és „emelőgépkezelői” képzésekből származott és származik (ez éves szinten többszáz gépkezelői képzésben résztvevőt jelent), illetve egyéb gépkezelői és más OKJ-s képzésből.

A "KELLA Szakmai Képzések Kft." 2011-ben alakult, de múltja ennél korábbra nyúlik, hiszen az 1997-ben alapított "KELLA Kft." ügyvezető igazgatójának visszavonulását követően - többségében szintén családi tulajdonban maradva - új cégstruktúrával annak ügyfélkörét és feladatait vette át 2012 év második felétől.

Célunk, hogy a családi vállalkozás formáját és értékrendjét megőrizzük, és stabil működést és munkahelyet biztosítsunk munkatársainknak, oktatóinknak.

Korábbi széles kínálatunk az OKJ-s óraszámok változása nyomán jelentősen leszűkült, így azonban valóban arra tudunk koncentrálni, amihez leginkább értünk: a vállalati gépkezelő, illetve lakossági gépkezelő képzésekhez.

Minőségpolitikánk

A KELLA Szakmai Képzések kft. vezetője és minden munkatársa elkötelezett a minőségi szolgáltatások nyújtása mellett, ezért a szervezet vezetőjeként kiemelt jelentőségűnek tartom, hogy az általunk folytatott felnőttképzési tevékenység feleljen meg a felnőttképzési tevékenységgel szemben támasztott szakmai követelményeknek. A KELLA Szakmai Képzések Kft. elkötelezett a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

A minőség számunkra a vevői elégedettséget és a jogszabályi előírásoknak megfelelő intézményi működést jelenti, ezért erre vonatkozó intézményi stratégiánk, hogy minőségbiztosítási rendszerünket a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően, illetve a szolgáltatás vevői követelmények és elvárások alapul vételével dolgoztuk ki, és intézményünket ennek megfelelően működtetjük.

Elsőrendű feladatunknak tekintjük a képzésben résztvevők igényeinek magas színvonalú kiszolgálását. Ezt a cél a képzésekhez szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosításával, a képzési folyamat folyamatos felügyeletével, a résztvevőkkel kialakított személyes kapcsolatok kialakításával, és a visszajelzések alapján elvégzett fejlesztésekkel kívánjuk elérni. A Képzésben résztvevőket a minőségbiztosítás megvalósításába bevonjuk véleményük, javaslataik képzési szolgáltatások fejlesztésébe való becsatornázásával.

Fontosnak tartjuk, hogy – az oktatók igényei alapján és a lehetőségek figyelembe vételével, a munka elvégzése és a képzési cél megvalósulása érdekében – biztosítsuk a képzés lebonyolításához szükséges legjobb tárgyi feltételeket, illetve szervezői munkánkkal támogassuk oktatóinkat.

Munkatársainktól elvárjuk és minőségbiztosítással kapcsolatos felelősségének tekintjük, hogy munkájukat ezen minőségpolitikába leírt elveknek, illetve a minőségirányítási kézikönyvben leírt követelményeknek megfelelően végezzék. Feladataik elvégzéséhez biztosítjuk a munkájuk végzéséhez igényelt és szükséges tárgyi és egyéb feltételeket, illetve törekszünk munkájukhoz kapcsolódó továbbképzéseken való részvételi lehetőség biztosítására.

Partnereinkkel, ideértve a szakmai lebonyolító partnereket is, illetve a munkáltatókkal hosszú távú bizalomra épülő kapcsolat kialakítására törekszünk a partneri és munkáltatói igények kielégítése érdekében. Legfőbb célunk, hogy képzéseinkkel hozzájáruljunk az irodáink vonzáskörzetében élők munkavállalási esélyének növeléséhez, illetve vállalati kihelyezett képzés esetében a munkavállalók megfelelő képzésével és a vállalati kapcsolattartók munkájának támogatásával biztosítsunk magas színvonalú képzéseket.

Célunk, hogy működésünk valamennyi érintettje elégedett legyen tevékenységünkkel, kapcsolatainkat a kölcsönös előnyök és partnerség elvei szerint alakítjuk. Minőségpolitikánk megvalósításának, figyelemmel kísérésének felelősségét a szakmai vezetői felelősségi körébe soroljuk, minden év végéig vezetőségi szinten felülvizsgáljuk.

Képzési számlálónk 2015.06.13-tól - mennyiségi és minőségi mutatóink

Indított képzések száma

Robbanásbiztos berendezés kezelje: 2

Targoncavezető: 174

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő: 79

Építésianyag-előkészítő gép kezelője: 13

Emelőgépkezelő (kivéve targonca): 160

Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelője 1

Energiaátalakító-berendezés kezelője: 2

Aranykalászos gazda: 0

A képzések elégedettségi mutatói minden képzés esetén, átlagban meghaladja a 9-es értéket.

Ügyfélvélemények:

  • "A hétvégi oktatás és gyakorlati képzés teljesen megfelelő volt számomra. A részletfizetési lehetőség is nagyon pozitív, így nem kellett egyszerre sok pénzt kifizetni."
  • "Az elméleti és gyakorlati oktatók kíválóak. A tananyagok gyorsan megtanulhatóak. Az épület, a tanterem tiszta, kultúrált. A képzésszervező kedves, elérhető."
  • "Az oktatók és a munkatársak közvetlensége sokat számított a döntésemben. Szakmai szempontból kifogástalan volt az oktatás."
  • "Teljesen meg vagyok mindennel elégedve. A képzési módszerük jól kidolgozott és dinamikus."
  • "Kedvesség, segítőkészség, rugalmasság."
  • "Türelmes, kedves gyakorlatai oktatók, ügyintézők."
  • "Minden tökéletes volt, az oktatók hozzáállása és felkészültsége egyaránt."